Комунальний заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №323 Дніпровської міської ради

   





News

News: 88
Jan 14, 2022

З 10 по 14 січня тематичний тиждень "Пізнай та шануй"

В рамках тематичного тижня були проведені: - тематичні заняття "Шануй традиції українського народу"; - відео екскурсія "Українська хата - радістю багата"; -екскурсія до кімнти-музею українського побуту; конкурс "Оберіг для родини"
Dec 28, 2021

Новорічні ранки

Новий рік – для дітлахів очікування дива, чарівництва, зустрічі з Дідом Морозом, Снігуронькою, казковими персонажами, яке влаштовуємо для дітей ми, дорослі. Напевно, тільки в дитячому садку можна по-справжньому відчути це чудове свято.
Dec 20, 2021

Виставка творчих робіт "Зимонька -зима" та "Символ року"

Дякуємо всім за участь
Nov 25, 2021

Тематичний тиждень " Буду я природі другом"

В рамках тематичного тижня були проведені: 1.еко-розвага "Земля наш спільний дім" 2. тематичні заняття, ігри 3. конкурс еко-газет "Люби та бережи" 4.виставка творчих робіт дітей"Буду я природі другом"
Nov 24, 2021

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 15.11.2021 по 19.11.2021 Упродовж тижня безпеки діти ознайомилися зі знаками, розміткою на дорогах, розглядали ситуації, які можуть виникнути на дорогах і тротуарах. Метою заходу було закріпити з дітьми правила дорожнього руху, прищеплення розуміння необхідності суворого дотримання встановлених правил поведінки на дорозі, навчити приймати участь у дорожньому русі без негативних наслідків, вироблення навичок спостережливості, уміння самостійно приймати рішення в екстремальних ситуаціях
Oct 25, 2021

Осінні розваги

Осінь - найкрасивіша пора року. Не можна не захоплювати тією красою, яку нам дарує осінь. Осінь — щедра господиня. Вона пригощає нас рум’яними яблуками з медовими грушами, гарбузовою кашею з квашеною капустою. Осінь-чарівниця одягає ліс у золоті шати і застеляє землю яскравим кольоровим килимом.
Oct 18, 2021

Виставка творчих робіт «Дивовижний світ осінньої казки»

Діти та їх батьки з великим задоволенням поринули в атмосферу творчості та фантазії. Роботи вразили оригінальністю задумки, технікою виконання, своєрідністю і неповторністю.
Oct 13, 2021

День козацтва

14 жовтня , в чудовий осінній день вся наша країна буде святкувати відразу три свята: День захисника і захисниць України, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Дошкільнята дізнались, що свято Покрови налічує вже близько тисячі років. З часом, воно стало головним для козаків – головних захисників і оборонців української землі. Тому це свято є і Днем українського козацтва.
Sep 21, 2021

Спостереження та досліди під час прогулянки

Дитячі спостереження за будь-якими проявами життя, явищами природи — важливі для розвитку мовлення, для активізації прагнення до творчості тощо. Саме під час спостереження дитина вчиться знаходити й бачити цікаве, захопливе, прекрасне, а ще — передавати іншим це бачення.
Jul 7, 2021

Рухливі ігри. Рухливі ігри – улюблені забави для дітлахів будь-якого віку.

Рухлива гра - одночасно є і засіб і метод фізичного виховання. Під час гри дошкільники реалізують свої фізичні можливості, відчувають радість руху, повноту емоційних переживань, збагачують свій власний досвід новими враженнями.